Echt een perfecte ovenschotel voor dagen dat je weinig tijd hebt. Het oorspronkelijke recept vond ik op Foody.nl.

Ingrediënten

500 gr vastkokende aardappelen of een zakje aardappelpartjes
2 stuks zalmfilet
1 stronk broccoli
250 ml kookroom
2 el mosterd
50 gr geraspte kaas
Zout & peper

Hoe maak je deze zalm-broccoli ovenschotel

Kook de geschilde aardappels beetgaar, laat afkoelen en snijd kleiner. Of mik een zakje voorgekookte aardappelpartjes in de ovenschaal. Snijd de zalm in 4 stukken en verdeel over de aardappels. Kook de broccoliroosjes in 5 minuten, laat afkoelen en voeg toe aan de ovenschaal. Klop de kookroom met 2 eetlepels mosterd (ik gebruikte Yellow Mustard Mild van Heinz) en schenk over de andere ingrediënten heen. Schuif de schaal nu in een voorverwarmde oven. Na een kwartiertje op 180 graden is de schotel klaar.

zalmschoten

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *