Eten terwijl je zachtjes schommelt, zomerser kan toch niet? Ik bofte: van Tropilex mocht ik een hangmat of -stoel uitzoeken op de site hangmatgigant.nl.  Best moeilijk om te kiezen, ik vond er zoveel mooi. Het werd de gekleurde hangstoel ´Tropical Lychee Lounge´, toevallig precies dezelfde die Marlieke ook koos. Deze week kwam de hangstoel binnen. We konden niet wachten om ´m uit te proberen, maar uitgerekend deze dagen goot het! Eindelijk begon de zon te schijnen. Ik dook gelijk de keuken in voor een lekkere snack, maar terwijl ik deze wraps maakte, vloog Juul naar buiten en pikte mijn plek in!

Wraps uit het vuistje

Eten in een hangmat of -hangstoel is best een uitdaging. Want waar laat je het? En hoe zorg je ervoor dat je niet alles op je kleren krijgt? Een wrap is er perfect voor. Eén van mijn favoriete recepten is deze:

Besmeer meergranen wraps met kruidenkaas. Beleg ze met een handje rucola, een paar plakjes rosbief en verse groene kruiden. Wat zout, peper en pijnboompitjes er overheen strooien en je kunt de wrap al voorzichtig oprollen. Met aluminiumfolie eromheen blijven ze goed in de koelkast. Wil je ze direct opeten, dan is een wrapper van bakpapier misschien handig, die vangt alles wat je knoeit handig op. Lekker uit het vuistje! Houd je wraps over? Vries ze dan per 2 in.

wraps uit het vuistje

juul

Weet je wat ook lekker is? Wraps met pittige kipcurry!

You May Also Like