Houd jij van lekker eten? Houd je ook van koken en van ontdekken van nieuwe smaken? Ga dan naar Taste of Holland aankomend weekend (12 tot en met 14 februari 2016). Dit is het eerst nationale Foodfestival van Nederland en is dit weekend in Utrecht. Wij zijn zelf uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, maar we mogen ook onze lezers blij maken en geven 2 x 2 vrijkaarten weg. Lees gauw verder!

Taste of Holland

Drie dagen lang is straks de Jaarbeurs in Utrecht omgetoverd tot een culinair walhalla voor liefhebbers van lekker eten en drinken. Je vindt er op dit festival toprestaurants en topchefs uit het hele land, maar ook prachtige streekproducten. Er zijn workshops waar je aan kunt deelnemen, wijnproeverijen, er is een academy voor Masterchefs, je vindt er bijzondere producenten en veel, heel veel inspiratie. Volg bijvoorbeeld een barbecue masterclass met chef Julius Jaspers en neem deel aan een biercollege. Mogelijkheden genoeg!

Ook leuk voor kinderen

Houd je zoon of dochter van lekker eten en koken? Dan kan je hem of haar ook gewoon meenemen. Smulpaapje (een van onze favoriete kookwebsites) neemt het kinderprogramma tijdens Taste of Holland voor haar rekening. In Kids in the Kitchen kunnen de kinderen zelf aan de slag om hapjes en drankjes te maken, terwijl de ouders vermaakt worden door Smulpaapje. Suzan Arretz laat onder andere zien hoe je nou variatie in de lunchtrommel aanbrengt. Kortom, een onderdeel van Taste of Holland die je als ouder zijnde niet over kan slaan.

Win 2 x 2 vrijkaarten!

Wil jij Taste of Holland bezoeken? Doe dan mee met onze winactie. Tag onder het bericht op Facebook diegene met wie je het liefste Taste of Holland wilt bezoeken en je doet automatisch mee. De winnaar krijgt 10 februari bericht van ons! Natuurlijk vinden wij het superleuk als je dat bericht ook deelt en liked!
Taste of Holland

You May Also Like