Welke ingrediënten heb je nodig?

Voor 2 personen:

  • 15 grote garnalen
  • 1/4 zakje Sriracha-kuiden van Silvo
  • 1 teen knoflook
  • 8-10 zongedroogde tomaatjes
  • 10-15 kleine tomaatjes
  • 1 el olijfolie
  • hand verse gesneden kruiden
Garnalen in de pan
Deze spaghetti met pittige garnalen is zo klaar!

Spaghetti met pittige garnalen, maar dan supersnel gemaakt. Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking. Bestrooi de ontdooide garnalen met Sriracha-kruiden van Silvo. Voor 2 personen gebruikte ik een kwart zakje. Schep goed om en laat even intrekken.

Maak een eetlepel olijfolie warm in een diepe pan en bak hierin de garnalen. Als de garnalen roze kleuren, voeg dan de knoflook erbij. Nu ruikt je keuken heerlijk! Let op, laat de knoflook niet aanbranden. Voeg de gesneden cherrytomaatjes en zongedroogde tomaatjes toe en roer goed. Nog een minuutje doorwarmen en je kunt gaan opscheppen.

Een beetje spaghetti, garnalen, tomaatjes en knoflookolie uit de pan. Lekker met een flinke hoeveelheid verse basilicum en peterselie.

Tip: Heb je geen zakje Sriracha-kruiden? Bestrooi dan de garnalen met gedroogde chilipeper.

Spaghetti met pittige garnalen
Lekker én gezond!

You May Also Like