ernesto-multizerkleinerer-regularSoms ben ik liever lui dan moe en toen ik dan ook voor 5 euro de Ernesto Multihakker bij Lidl zag, moest ik die dan ook kopen. Deze Ernesto Multihakker kwam in leuke zomerse kleurtjes en ik koos de rode. Ik kon niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Geen gehuil meer met uitjes snijden en geen gedoe meer met boerenkool hakken.

Mijn eerlijke mening over de Ernesto Multihakker van Lidl?

De Ernesto Multihakker ligt al in de prullenbak. Uitjes snijden kostte mij dubbel zoveel tijd dan wanneer ik het zelf zou doen en boerenkool hakte hij al helemaal niet. Het product is te gammel. Wanneer ik de messen wilde draaien zodat alles ook echt klein werd, viel het hele apparaat al uit elkaar. Ook al is de  hakker van roestvrijstaal, wanneer het niet hakt dan heb je er niks aan.

 

Ernesto Multihakker van Lidl

Heb jij een andere mening over deze multihakker of kan jij mij er eentje aanbevelen? Ik hoor het graag!

You May Also Like