Toen Sanne en ik net bekend maakten dat wij Kookgedonder waren gestart, kreeg ik van Rosti Mepal al direct de vraag of ze ons konden ondersteunen met producten. Via Lovethat.nl heb ik al vaker producten van ze mogen testen, dus ik zei ‘ja graag!’. Omdat ik in Zwitserland woon, is het niet altijd heel erg handig om producten te ontvangen. Ik ben dan vaak ook razend jaloers op Sanne die al die lekkere en handige pakketjes mag uittesten. Dit pakketje was voor mij en nadat het van Raamsdonksveer in Alpen aan de Rijn belandde, kwam het dan eindelijk met de auto naar Eichberg. Yes!

Rosti Mepal

Mijn pakket
Mijn pakket

In het pakket van Rosti Mepal zat een mooie roze beslagkom, een garde, een deegschraper en een bakkwast. Deze hele set vind je hier. Wat mij vooral opviel, was het zware en degelijke van alle producten. Alles klopte en lag makkelijk in de hand. Ook de kom was gewoon ‘zwaar’, hierdoor was het maken van beslag ook een stuk eenvoudiger dan met een lichte beslagkom.
IMG_2176

Pannenkoekenbeslag

Ik maak mijn pannenkoeken altijd met het recept en de tips uit Polles Pannenkoekenboek, wellicht bekend van het leuke pannenkoekenrestaurant uit de Efteling!

  • 250 gram bloem
  • 500 ml melk
  • 2 eieren

Door elkaar husselen en een half uur laten rusten. Daarna smeer je de pan in met gesmolten roomboter en bak je onweerstaanbare pannenkoeken. Voor de lekkerste variaties koop je (voor slechts 12,50) natuurlijk dit boek bij Bol.com of in de Efteling.

pannenkoekenbeslag

Wil jij ook dat jouw producten worden gebruikt in onze keuken? Stuur ons dan een berichtje

You May Also Like