Let’s go coco!

Je zou maar 4 gekoelde kokosnoten bezorgd krijgen! Echt, ik zat in mijn hoofd direct op een onbewoond eiland. Hoe gaaf is het om een (biologische) kokosnoot uit Thailand gewoon bij de AH te kunnen kopen deze zomer? De kokosnoten van Genuine Coconut hebben een té handig openingssysteem en koop je inclusief rietje. Kokoswater is niet alleen lekker, maar ook goed voor je.

De 7 voordelen van het kokoswater van Genuine Coconut:

  1. Hydrateert het lichaam snel
  2. Helpt om de gezondheid van de huid te verbeteren
  3. Het is een natuurlijke vochtafdrijver
  4. Heilzaam voor de spijsvertering en de stofwisseling
  5. Herstelt de energie niveaus
  6. Kan helpen bij het afvallen
  7. Glutenvrij en 100% biologisch

Wat mij betreft heeft dit kokoswater niet veel nodig. Alleen een rietje. Maar wist je dat je er ook fantastische cocktails, smoothies en ijs mee kunt maken?

Zonnige Basilicum-limoen-cocktail (via womenshealthmag.nl):

Doe 12 verse basilicumblaadjes, 1 fles sauvignon blanc (750 ml), naturel kokoswater naar smaak en 2 scheutjes limoncello in een mooie kan en zet minimaal een uur in de koelkast.

Chocolade ijs zonder suiker (via voedzaamensnel.nl)

Pel 3 bananen en meng ze met 150 ml kokoswater en 1 el cacao in een blender. Schenk het mengsel in de ijsvormpjes, steek de stokjes erin en plaats de ijsvormpjes minimaal 4 uur in de vriezer.

Aqua Fresca (via allerhande.nl)

Snijd 1 het vruchtvlees van 1 miniwatermeloen in blokjes. Doe het in een blender en schenk er het sap van 1 uitgeperste limoen en 1 liter kokoswater bij. Meng in 30 sec. tot agua fresca. Serveer in een mooie kan met ijsblokjes en blaadjes munt.

Dit liedje van Kinderen voor Kinderen hoort er wel een beetje bij:

You May Also Like