HelloFresh testen stond al even op mijn verlanglijstje. Op dinsdagavond werd precies op het afgesproken tijdstip een bomvolle box bezorgd. Het leek wel een vervroegd kerstpakket! De maaltijden zaten apart verbakt in papieren zakken en die schoof ik dus zo de koelkast in. Tip: check op de recepten binnen hoeveel dagen je de maaltijden moet opeten en pas daar je planning op aan!

Vijf maaltijden uit de maaltijdbox

Wij begonnen ons HelloFresh avontuur met zeebaars met salieboter, kerrie-aardappeltjes, gestoofde prei en geroosterde tomaten. Ik had al zoveel mogelijk voorbereid, zodat het koken geen uur zou duren die avond. Het was heerlijk! De tweede maaltijd, kipgyros met kruidige tabouleh viel zelfs bij de kinderen in de smaak. Maar dan niet in een blaadje sla, liever in een pita-broodje. Op de favorietenlijst gaat het recept van de derde maaltijd: risotto met buffelmozzarella. Ik verving de tomaat door kastanje-champignons trouwens en voegde een scheut wijn toe. Waar we minder van gecharmeerd waren was het recept Pita-pizza met ricotta, spinazie en spekblokjes. En ook het laatste recept was niet voor iedereen een schot in de roos. Mij maak je trouwens wel blij met couscous met halloumi en gebakken rode paprika.

hellofresh-zeebaars

Eindoordeel HelloFresh

Kortom: de recepten zijn goed te volgen en mooi opgemaakt. Je kunt natuurlijk zelf de maaltijden kiezen die bij jouw gezin passen. Via de gratis app en de website kun je de recepten teruglezen. In een druk gezin met drie kinderen staan vaak dezelfde maaltijden op tafel. Bij ons tenminste wel! HelloFresh gaf me nieuwe inspiratie! Natuurlijk is het niet goedkoop, omgerekend koste een maaltijd ongeveer € 4,60 p.p. Zelf vond ik het wel heel luxe dat ik niet meer hoefde na te denken over wat we gingen eten en bovendien geen boodschappen hoefde te doen!

Hellofresh-couscous

Ga naar https://www.maaltijdbox.net/hellofresh/kortingscode/ en probeer HelloFresh nu met 50% korting. Is zo’n maaltijdbox niks voor jou? Maar wil je wel eens online boodschappen doen? Check dan de Gezonde recepten van AH. De ingrediënten shop je eenvoudig online.

Hellofresh-risotto

You May Also Like