Van deze aardappelsalade krijg je geen genoeg. Heerlijk fris en prima vooruit te maken. Perfect voor bij de BBQ en als er dan toch een restje overblijft is het een goede lunch.

Wat heb je nodig:

500 gram vastkokende aardappels
1 el crème fraîche
1 el piccalilly
1 el mayonaise
1 el augurkennat
4 augurken
8 zilveruitjes
1 appel
Peper en zout
Groene kruiden

Hoe maak je het?

Kook de aardappels beetgaar in maximaal 20 minuten. Giet ze af, laat droogstomen en snijd ze in kleinere stukken. Snijd de augurken, appel, zilveruitjes en de appel klein en meng ze met de lepels crème fraîche, piccalilly, mayonaise en wat augurkennat. Breng op smaak met peper, zout en groene kruiden. Schep er voorzichtig de aardappels door. Je kunt deze salade al vooraf maken, dan hoef je het rond etenstijd alleen nog in een mooie schaal te scheppen, wat extra piccalilly of crème fraîche toe te voegen en te garneren met verse groene kruiden.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *