Wil je 100% biologisch maaltijden die binnen een half uur op tafel staan? Kies dan voor de maaltijdbox van Eko Menu. Actie: probeer nu een complete maaltijd voor 2 personen voor maar € 6,25.

Vorige week kwam op een maandagavond een vrolijke bezorger aan de deur met 4 papieren zakken vol lekkers. Ik mocht drie dagen lang het ‘variatie menu’ van Eko Menu testen. Zo fijn om die dagen niet na te hoeven denken over het avondeten!

Review 3 dagen Eko Menu

De eerste avond kozen we voor het Marokkaans stoofpotje. Met kippendijen, couscous en verschillende soorten wortels, courgette en rode ui. Het stappenplan was prima te volgen en binnen een half uur stond het op tafel. Het hele stoofpotje had wel de kleur van de donkerste wortel gekregen, maar was zeer kruidig van smaak. Kan ook komen omdat ik het hele zakje met kruiden had gebruikt. Lezen is ook een vak..

Een dag later aten we volkoren spaghetti bolognese met kalfsgehakt. Wederom niet moeilijk om te maken, meer dan voldoende voor 3 personen en heerlijk van smaak. We hadden zelfs een lunchportie over.

Ik zag een beetje op tegen de zuurkool ovenschotel met vegan chorizo. Zuurkool is niet mijn favoriet en vegan chorizo? Ik had zo mijn twijfels. Eerlijk is eerlijk, het viel me 100% mee. De chorizo had een prima smaak en paste goed bij de gebakken paprika en ui. Ook de combi van zuurkool, aardappel en appel uit de oven was goed op smaak.

Probeer Eko Menu zelf met 50% korting op een proefpakket!

Probeer nu Eko Menu zelf en vul in de zoekbalk ‘proefpakket’ in. Maak een keuze uit één van de 3 verschillende proefpakketten:

  • Proefpakket variatie
  • Proefpakket vegetarisch
  • Proefpakket Vegan

Klik op ‘2 personen’ en vervolgens op ‘1 maaltijd’. Het proefpakket bevat namelijk 1 maaltijd voor 2 personen. Normaal kost dit proefpakket € 12,50 maar wanneer je drukt op ‘Nu bestellen’ wordt de korting van 50% verwerkt. De nieuwe prijs wordt € 6,25 inclusief bezorgen. Super toch? Let op er kan maar één proefpakket per persoon worden toegevoegd aan het winkelmandje. Eet smakelijk!

You May Also Like