Zelf crackers maken is niet moeilijk en erg leuk! Ik gebruikte het recept van Natalie´s keuken
en maar voegde er geen geitenkaas, maar er heks’nkaas aan toe.

Wat heb je nodig?

Oven (hetelucht 180 graden)
Bakpapier (2 vellen)
Deegroller
Bakplaat

100 gram havermout
100 gram amandelmeel
60 gram verschillende zaden (lijnzaad, pompoenpitten naar keuze)
Snuf zout
Theelepel Italiaanse kruiden (bijvoorbeeld Bob’s green garden)
2 eieren
40 gram kaas naar keuze

Zo simpel!

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng alles door elkaar en stort op een bakplaat met bakpapier. Leg er een tweede vel bakpapier boven op en gebruik een deegroller om het mengsel overal even dik te maken. Haal het bovenste bakpapier eraf en gebruik een pizzasnijder of een scherp mes om de crackers op maat te snijden. Zet de bakplaat dan ongeveer 20 minuten in de oven. Laat helemaal afkoelen, breek in stukken en verpak luchtdicht. In een glazen pot werkt prima!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *