Broccoli met een twist. Altijd fijn als je weer eens wat anders op tafel kunt zetten toch?

Ingrediënten

Het enige dat je nodig hebt is een kwartiertje tijd en broccoli, bacon of spekjes, sap van 1 citroen, geraspte schil van 1/2 citroen, knoflook in plakjes naar smaak, chilivlokken en geraspte Parmezaanse kaas.

Hoe maak je het?

Snijd de broccoli fijn. Ook de stelen zijn goed eetbaar, alleen het droge uiteinde niet. Kook het een minuut of 3, giet af en laat droogstomen. Bak de bacon of spekjes uit en laat uitlekken. Bak de broccoli 2 minuten in wat olijfolie met knoflook en kruid met zout, peper en chilivlokken. Voeg de citroensap en geraspte schil toe en bak nog een paar minuten. Voeg op het laatste moment de geraspte Parmezaan en spek toe en serveer warm.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.